مواد لازم

لپه باقالای زرد یک پیمانه
برنج دو پیمانه
زعفران دم کرده نصف پیمانه
پیاز یک عدد
آب، زردچوبه، روغن و نمک به میزان لازم
کره ۵۰ گرم

دمپختک

دمپختک

طرز تهیه

ابتدا برنج را شسته و خیس می‌کنیم. لپه باقالا را با نمک و آب به مدت ده دقیقه می‌پزیم. سپس پیاز را ریز رنده کرده و همراه زردچوبه سرخ می‌کنیم باقالا را آب‌کش کرده و با برنج داخل قابلمه یا (پلوپز) می‌ریزیم. پیاز سرخ شده، روغن، نمک و کره را درون قابلمه برنج ریخته وقتی آب برنج به جوش آمد زعفران دم کرده را درون آن می‌ریزیم و هنگامی که آب برنج تمام شد دمکنی را گذاشته و زیر گاز را کم می‌کنیم تا برنج کاملا دم بکشد معمولا برای دم کشیدن برنج در حالت کته ۳۰ تا ۳۵ دقیقه وقت لازم است.

این غذا با پیازترشی بسیار خوشمزه است.

نظرات برای این مطلب بسته شده است.

ببخشید، نمی‌توانید دیدگاهی بنویسید.

ارسال شده در سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳ و ۵:۱۳
2-7cd61b72db
d2
1 (15)
25_07_2007_0918458001185354410_maciej_mizer
malav_01
03

دسته ها